I don't know why you say goodbye, I say hello!
Door: marieke&milou&the beatles
Blijf op de hoogte en volg Marieke & Milou
08 Januari 2012 | Nederland, Heeten
Hello hello!
5 April 2008, in de bus van Robe naar Adalaide, keken onze rood betraande oogjes elkaar aan en we dachten hetzelfde: wij komen terug, no matter what!!(jaja, we konden inmiddels al een aardig woordje Engels)
Morgen is het zover! Via een korte toeristische route langs Hong Kong, Nieuw Zeeland, Thailand, Cambodja en Vietnam, keren wij terug naar ons tweede thuis: Robe, South Australia!
Via deze website zullen wij jullie op de hoogte proberen te houden van onze belevenissen.
Tot die tijd hebben wij nog wat leesvoer op onze vorige website, mariekemiloukangoeroe.waarbenjij.nu, laten staan, dus jullie hoeven je in ieder geval niet te vervelen tijdens onze afwezigheid =D
Voor nu wensen wij iedereen een fijne winter toe en we zien jullie in april weer!
08 Januari 2012 - 18:24
Sanne:
Lieve Milou!
Heel veel plezier op je mooie reis! Geniet ervan! Ik ga je missen, maar over 3 maanden + nog een paar dagen zie ik je gewoon weer terug als de beste juf van de school!
Dikke zoen! -
08 Januari 2012 - 20:41
Jeannette:
Dames hele goed reis gewenst en veel succes in alle landen, waar jullie vast en zeker veel mooie dingen zullen zien en mee maken.
groetjes Jeannette (collega Marga) -
08 Januari 2012 - 21:47
Thea:
een hele goede, mooie, heerlijke reis wensen we jullie. Geniet ervan.
we blijven jullie volgen.
groetjes Tonnie en Thea. -
09 Januari 2012 - 11:08
Rita:
heey Milou, vanaf deze plek wil ik je een hele goede reis toewensen samen met Marieke. Veel succes en plezier met alles wat jullie gaan doen. Geniet ervan!!
Groet Rita.
p.s. erg leuk om jullie zo weer te kunnen volgen. -
09 Januari 2012 - 12:14
Nienke:
Hee meiden!
Een heel goede reis alvast en ik ben heel benieuwd naar de up-dates!!
xx uit Raalte -
09 Januari 2012 - 14:34
ANS:
Hoi Milou en Marieke
Ook wij zullen jullie volgen deze reis,
goede reis en geniet ervan.
groeten van de Holterweg -
09 Januari 2012 - 17:26
Irma:
Hallo meiden, stelletje bofkonten!! Milou je moeder denkt hier nu(ma.9-1-12) heeeeel anders over! Geniet ervan en we gaan het weer volgen, maak maar weer veel mooie plaatjes.
Groetjes Irma(collega Marga) -
09 Januari 2012 - 20:16
Henny En Agnes:
Hoi, Milou en Marieke
Wij wensen jullie een hele fijne en goede reis /vakantie toe.
Maak er samen een leuke en fijne vakantie van!!
geniet ervan!!! wij blijven jullie volgen
09 Januari 2012 - 21:37
Wim En Mariet:
Helaas, we zijn te laat om jullie uit te zwaaien. Een goede reis en we wensen jullie een super vakantie toe.
ouders van ilona -
10 Januari 2012 - 09:49
Ilona:
chicksss! tot nu toe is inet hier nog niet je van het, in de 1 minuut verbinding die ik heb gehad kon ik toen mijn verslag plaatsen, maar er lijkt verbetering te komen.... genietttt ervannnn!! doe ik ook :) tot nu toe is alles nog lekker rustigggg kusss -
10 Januari 2012 - 18:40
Zwanette:
Hallo Marieke en Milou.
Ik wens jullie een hele fijne reis toe.
Als je zin hebt aan een nederlands kopje koffie in Taupo, dan moet je even aan Reny het adres van mijn zus of mijn neven en nichten vragen. Ik weet zeker dat jullie welkom zijn. -
10 Januari 2012 - 19:53
Ineke Roescher:
Hallo meiden, ik wens jullie een hele mooie reis toe. Veel succes en plezier, ik ga jullie weer volgen. (enne Milou, wij vangen je moeder wel op ha ha).
groetjes Ineke (collega Marga).